Struqtures

​Hvis du som leder målrettet vil udvikle virksomhedskulturen, er det nødvendigt at kunne identificere hvor det kan svare sig at gøre en indsats.

Samtidig er det helt centralt for at få succes, at dine medarbejdere involveres. Der findes rigtig mange der tilbyder kulturanalyser – problemet med de fleste – er at de ofte er dyre, besværlige, tidskrævende og det er ofte svært at identificere en konkret indsats på baggrund af analysen. Hos EMC-Ledelse er vi certificerede i Struqtures ® som både er en meget operationel kulturanalyse og en struktureret metode til målrettede forbedringer. Med Struqtures® får du meget hurtigt, via en webbaseret analyse i en given afdeling eller område, et billede af hvor en forbedringsindsats kan betale sig. Samtidig involveres medarbejderne i pågældende afdeling eller område i at identificere udfordringerne konkret og udarbejde forbedringsforslag samt at implementere dem.

    Bliv ringet op

    Struqtures® bygger en effektiv bro mellem strategi og resultater.​

    Struqtures® har yderligere de kvaliteter, at den er pris- og tidseffektiv: Fra du beslutter dig til at gennemføre den til, at indsatserne er implementeret af medarbejderne går der under 2 måneder. Redskabet er veldokumenteret og bygger på et solidt fundament af forskning og viden om både virksomheder, forretningsprocesser og udvikling. Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe dig til af afklare hvor du kan gøre en indsats som målbart gør din organisation endnu stærkere og endnu mere agil