Om EMC-Ledelse

Mission

Vi har en ambition om at styrke danske virksomheder gennem bedre ledelse. Vi tror på at god personlig ledelse er grundlaget for at skabe bæredygtige resultater både på kort og lang sigt.Med vores afsæt i erhvervspsykologien, arbejdsmiljø og mange års erfaring med ledelse og ledelsesrådgivning, så afklarer vi sammen med jer, hvad I netop har behov for så I kan blive endnu bedre som virksomhed og som ledere

  Bliv ringet op

  Carsten Berg​

  Arbejdsmiljøspecialist
  Jeg arbejder med det sociale- og organisatoriske arbejdskultur felt. Med teoretisk ballast fra DTU og DI, samt en mangeårig lederbaggrund, og praktisk erfaring fra produktionsvirksomheder, er jeg bredt funderet. De seneste 18 år har jeg især beskæftiget mig med at undervise og udvikle ledere og medarbejdere, til at håndtere de stigende komplekse forhold som mange arbejdspladser er en del af. Desuden har jeg en EMCC coachuddannelse, som giver mig redskaber til at skabe involverede dialog med ledere og medarbejdere på individuelt plan. Som arbejdsmiljøspecialist arbejder jeg primært med at sikre balancen i virksomheder, i spændingsfeltet mellem løsning af kerneopgaverne og udvikle trivslen, både organisatorisk og individuelt.

  Morten Feld

  Cand.psych.
  Jeg har de sidste 21 år arbejdet inden for det erhvervspsykologiske felt. Med mit afsæt i en håndværksmæssig uddannelse som elektronikmekaniker og mine første 10 år inden for metal branchen har jeg bred erfaring med at færdes i produktionen. Dette kommer mig til gode når jeg skal anvende mit teoretiske afsæt til praksis. Jeg har arbejdet med udvikling af alt fra topledere til teamledere og helt almindelige medarbejdere. Jeg har løbende opdateret min viden med relevante efter- og videreuddannelser. Styrker: Undervisning, facilitering, coaching, tillidsbaseret samarbejde, konflikthåndtering, anerkendende ledelse, coaching, stresshåndtering og personlig ledelse.