Structures​

​Hvis du som leder målrettet vil udvikle virksomhedskulturen, er det nødvendigt at kunne identificere hvor det kan svare sig at gøre en indsats. Samtidig er det helt centralt for at få succes, at dine medarbejdere involveres. Der findes rigtig mange der tilbyder kulturanalyser – problemet med de fleste - er at de ofte er dyre, besværlige, tidskrævende og det er ofte svært at identificere en konkret indsats på baggrund af analysen.

Hos EMC-Ledelse er vi certificerede i Struqtures ® som både er en meget operationel kulturanalyse og en struktureret metode til målrettede forbedringer.

Med Struqtures® får du meget hurtigt, via en webbaseret analyse i en given afdeling eller område, et billede af hvor en forbedringsindsats kan betale sig.

Samtidig involveres medarbejderne i pågældende afdeling eller område i at identificere udfordringerne konkret og udarbejde forbedringsforslag samt at implementere dem. Struqtures® bygger en effektiv bro mellem strategi og resultater.

​Struqtures® har yderligere de kvaliteter, at den er pris- og tidseffektiv: Fra du beslutter dig til at gennemføre den til, at indsatserne er implementeret af medarbejderne går der under 2 måneder. Redskabet er veldokumenteret og bygger på et solidt fundament af forskning og viden om både virksomheder, forretningsprocesser og udvikling.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe dig til af afklare hvor du kan gøre en indsats som målbart gør din organisation endnu stærkere og endnu mere agil

Få seneste nyt

Tilmeld nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende nyheder og artikler.

Det tror vi på

Disse værdier er vores udgangspunkt, når vi ønsker at hjælpe virksomheder med at øge både trivsel og konkurrencedygtighed

– det er ganske simpelt god forretning

​at mennesker udvikler sig bedst når de er trygge og i balance.

at erkendelser kommer indefra.

​at den vigtigste læring og forankring sker i hverdagen.

​at alle mennesker gør deres bedste.

Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed?

Gennem årene har vi hjulpet mange ledere og virksomheder med at udnytte deres potentialer, forbedre virksomhedskulturer og øge virksomhedernes konkurrencedygtighed. Skal vi også hjælpe jer?

Kontakt os

EMC-Ledelse ApS

Høje Tåstrup Boulevard 53
​2630 Tåstrup

Morten Feld

☎ Tlf.: 22 48 00 75

✉ E-mail: mf@emc-ledelse.dk 

Carsten Berg

☎ Tlf.: 27 61 16 26

✉ E-mail: cb@emc-ledelse.dk


CVR: 39782634

EMC-Ledelse Aps
Høje Taastrup Boulevard 53a
2630 Tåstrup
Tlf.: 27611626
CVR: 39782634
cb@emc-ledelse.dk

EMC-Ledelse Aps
Høje Taastrup Boulevard 53a
2630 Tåstrup
Tlf.: 27611626
CVR: 39782634
cb@emc-ledelse.dk