Trivselscoaching

Trivselscoaching er et individuelt forløb, der enten forebygger eller behandler mistrivsel, stress, sikrer længerevarende trivsel og optimerer den personlige effektivitet. Mål og indhold afhænger altid af den enkelte medarbejder eller leders situation.

Hvis en medarbejder eller leder mistrives eller har symptomer på stress, fokuserer forløbet på at genfinde balancen og håndtere årsagerne til symptomerne. Er en medarbejder eller leder allerede sygemeldt, er målet at få vedkommende godt og effektivt tilbage på jobbet.

Programmet tilrettelægges naturligvis under hensyntagen til den sygemeldtes tilstand og formåen. 

Stress og mistrivsel bør forebygges. Derfor kan et tilbud om trivselscoaching til nøglemedarbejdere være en god investering til at sikre balancen af de oplevede krav og ressourcer.

Også ledere tilbydes sparring i forhold til det at håndtere trivselsproblematikker, både i forhold til lederadfærd og som kompetencer der kan løfte arbejdsglæden og motivationen i hele lederens team. Grundlæggende for alle typer forløb er troen på, at mennesker med støtte kan tage større selvansvar, og arbejde med trivsel og på den længere bane mere proaktivt med deres egen situation.

Et trivselscoaching forløb kan strække sig flere møder med den personlige rådgiver. Typisk vil antal møder være mellem 4-8 møder.

Møderne er typisk fordelt på flere måneder. Konkrete mål og handlingsplaner, der forventningsafstemmes, sikrer målrettet handling og udvikling. Undervejs kan virksomheden få kort status og dermed følge fremdriften i forløbet.

Det anbefales at afholde et trepartsmøde, hvor den nærmeste leder inddrages. Dette trepartsmøde kan placeres i midten eller slutningen af forløbet. Dermed øges den organisatoriske læring.

Få seneste nyt

Tilmeld nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende nyheder og artikler.

Det tror vi på

Disse værdier er vores udgangspunkt, når vi ønsker at hjælpe virksomheder med at øge både trivsel og konkurrencedygtighed

– det er ganske simpelt god forretning

​at mennesker udvikler sig bedst når de er trygge og i balance.

at erkendelser kommer indefra.

​at den vigtigste læring og forankring sker i hverdagen.

​at alle mennesker gør deres bedste.

Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed?

Gennem årene har vi hjulpet mange ledere og virksomheder med at udnytte deres potentialer, forbedre virksomhedskulturer og øge virksomhedernes konkurrencedygtighed. Skal vi også hjælpe jer?

Kontakt os

EMC-Ledelse ApS

Høje Tåstrup Boulevard 53
​2630 Tåstrup

Morten Feld

☎ Tlf.: 22 48 00 75

✉ E-mail: mf@emc-ledelse.dk 

Carsten Berg

☎ Tlf.: 27 61 16 26

✉ E-mail: cb@emc-ledelse.dk


CVR: 39782634

EMC-Ledelse Aps
Høje Taastrup Boulevard 53a
2630 Tåstrup
Tlf.: 27611626
CVR: 39782634
cb@emc-ledelse.dk

EMC-Ledelse Aps
Høje Taastrup Boulevard 53a
2630 Tåstrup
Tlf.: 27611626
CVR: 39782634
cb@emc-ledelse.dk