Læringstilgang

Vores generelle forståelse af hvordan mennesker tilegner sig ny viden og udvikler nye kompetencer, samt hvordan de forankrer disse i praksis ligger til grund for, hvordan vi går til leder- og ledelsesudvikling.

Mennesker udvikler sig bedst når de er trygge og i balance. Derfor er det vigtigt at bygge trygge rammer omkring læringsprocessen. Vores tilgang er derfor altid anerkendende. Vi afholder os fra bevidst at stresse deltagerne. Det betyder ikke, at der ikke opstår frustrationer hos deltagerne (det gør der). Det betyder derimod, at vi håndterer disse på en anerkendende måde.

Erkendelser kommer ”indefra”. Derfor kommer vi naturligvis med oplæg, som bliver suppleret med øvelser, hvor deltagerne på egen krop mærker hvordan det er. Der bliver skabt tid og rum både til dialog og refleksion.

Den vigtigste læring og forankring sker i deltagernes hverdag. Derfor tager vi altid afsæt i deltagernes konkrete ledelsesudfordringer, som de medbringer på modulerne. Deltagerne skal omsætte teorien og metoderne til praktiske ledelsesopgaver imellem modulerne.

Som leder er man rollemodel, og da vi som undervisere påtager os en lederrolle for deltagerne, er det vigtigt for os at agere som rollemodeller. Vi tilrettelægger øvelser og aktiviteter, som ikke blot skaber læring, men som også kan kopieres direkte af lederne og bruges i deres egen kontekst.

Det er først når vi forstår deltagernes perspektiver, at vi sammen med dem kan skabe en udvikling – så de kan gøre det endnu bedre fremover.

Få seneste nyt

Tilmeld nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende nyheder og artikler.

Det tror vi på

Disse værdier er vores udgangspunkt, når vi ønsker at hjælpe virksomheder med at øge både trivsel og konkurrencedygtighed

– det er ganske simpelt god forretning

​at mennesker udvikler sig bedst når de er trygge og i balance.

at erkendelser kommer indefra.

​at den vigtigste læring og forankring sker i hverdagen.

​at alle mennesker gør deres bedste.

Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed?

Gennem årene har vi hjulpet mange ledere og virksomheder med at udnytte deres potentialer, forbedre virksomhedskulturer og øge virksomhedernes konkurrencedygtighed. Skal vi også hjælpe jer?

Kontakt os

EMC-Ledelse ApS

Høje Tåstrup Boulevard 53
​2630 Tåstrup

Morten Feld

☎ Tlf.: 22 48 00 75

✉ E-mail: mf@emc-ledelse.dk 

Carsten Berg

☎ Tlf.: 27 61 16 26

✉ E-mail: cb@emc-ledelse.dk


CVR: 39782634

EMC-Ledelse Aps
Høje Taastrup Boulevard 53a
2630 Tåstrup
Tlf.: 27611626
CVR: 39782634
cb@emc-ledelse.dk

EMC-Ledelse Aps
Høje Taastrup Boulevard 53a
2630 Tåstrup
Tlf.: 27611626
CVR: 39782634
cb@emc-ledelse.dk