Trivselsledelse​

Ledelse er ikke kun noget lederen gør, men en proces der udspiller sig i relationen mellem leder og medarbejdere. Kvaliteten af relationen afgør, hvad vi kan i relationen. Derfor er relationerne vigtige – både for at skabe trivsel og performance.

De fleste ledere oplever en hverdag med mange skift og forandringer, høje produktionskrav og begrænset tid til ledelse. Det giver nogle udfordringer.

Overordnet set skal vi besvare spørgsmålet: Hvordan kan vi som ledere sikre trivsel i virksomheden?

Trivselsledelse handler om at udvise nærvær og oprigtig interesse for sine medarbejdere. Det skaber tryghed og sikkerhed i jobbet at blive set af sin leder, og vejen til det fælles mål bliver tydeligere for alle. I nærværet ligger der en anerkendelse af medarbejderen som person, og dette styrker relationen mellem leder og medarbejder. Det handler især, for lederen og medarbejderen, om at skabe forståelse for, hvor medarbejderens trivsel ligger placeret, eks. i en Grøn-Gul-Rød skalering.

Tilgang:

  • Arbejdet med trivsel er primært en ledelsesopgave.
  • HR og AMR er støttepersoner og kan rådgive.
  • Dette er én af flere måder at tilgå opgaven.

​Udbytte: Når lederen har gennemført modulet, vil han være rustet til at udvise tydeligt lederskab, der respektfuldt og tillidsfuldt støtter medarbejderne i at håndtere deres trivsel, herunder balancen til at fokusere på deres arbejdsopgaver. Lederen vil kunne afkode, hvis der opstår tegn på dårlig trivsel blandt medarbejderne og kunne agere i situationen, herunder håndtere den svære samtale det ofte medfører. Lederen vil få øget opmærksomheden på egen trivsel og bevidstheden om eget ansvar som rollemodel, og derigennem sikre trivsel i virksomheden.

Få seneste nyt

Tilmeld nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende nyheder og artikler.

Det tror vi på

Disse værdier er vores udgangspunkt, når vi ønsker at hjælpe virksomheder med at øge både trivsel og konkurrencedygtighed

– det er ganske simpelt god forretning

​at mennesker udvikler sig bedst når de er trygge og i balance.

at erkendelser kommer indefra.

​at den vigtigste læring og forankring sker i hverdagen.

​at alle mennesker gør deres bedste.

Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed?

Gennem årene har vi hjulpet mange ledere og virksomheder med at udnytte deres potentialer, forbedre virksomhedskulturer og øge virksomhedernes konkurrencedygtighed. Skal vi også hjælpe jer?

Kontakt os

EMC-Ledelse ApS

Høje Tåstrup Boulevard 53
​2630 Tåstrup

Morten Feld

☎ Tlf.: 22 48 00 75

✉ E-mail: mf@emc-ledelse.dk 

Carsten Berg

☎ Tlf.: 27 61 16 26

✉ E-mail: cb@emc-ledelse.dk


CVR: 39782634

EMC-Ledelse Aps
Høje Taastrup Boulevard 53a
2630 Tåstrup
Tlf.: 27611626
CVR: 39782634
cb@emc-ledelse.dk

EMC-Ledelse Aps
Høje Taastrup Boulevard 53a
2630 Tåstrup
Tlf.: 27611626
CVR: 39782634
cb@emc-ledelse.dk