Situationsbestemt ledelse​

​Situationsbestemt ledelse handler om, at lederen med fordel kan tilpasse sin ledelsesstil til situationen, herunder hvor medarbejderen er videns-og motivationsmæssigt i forhold til en foreliggende opgave.

Deltagerne får en grundig introduktion til situationsbestemt ledelse, de får mulighed for at træne og afprøve deres færdigheder i forhold til at identificere medarbejderes udviklingsniveau. De kommer også til at gennemføre en analyse af egne medarbejderes udviklingsniveau i forhold til givne opgaver. Hvorefter de skal identificere hvilken type ledelse de enkelte medarbejdere har behov for.

Lederen er efter modulet bevidst om sin egen foretrukne ledelsesstil, og har fået redskaber til at kunne arbejde med alle 4 ledelsesstile. Samtidig har hun fået redskaber til at kunne identificere medarbejdernes udviklingsniveau i forhold til en given opgave. Lederen har kortlagt sine medarbejderes udviklingsniveau i forhold til udvalgte opgaver, og har planlagt hvilken ledelsesstil der skal anvende overfor den enkelte medarbejder. Lederen har desuden fået en forståelse af at alle medarbejdere i forhold til forskellige opgaver vil være på forskellige udviklingsniveauer.​

Få seneste nyt

Tilmeld nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende nyheder og artikler.

Det tror vi på

Disse værdier er vores udgangspunkt, når vi ønsker at hjælpe virksomheder med at øge både trivsel og konkurrencedygtighed

– det er ganske simpelt god forretning

​at mennesker udvikler sig bedst når de er trygge og i balance.

at erkendelser kommer indefra.

​at den vigtigste læring og forankring sker i hverdagen.

​at alle mennesker gør deres bedste.

Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed?

Gennem årene har vi hjulpet mange ledere og virksomheder med at udnytte deres potentialer, forbedre virksomhedskulturer og øge virksomhedernes konkurrencedygtighed. Skal vi også hjælpe jer?

Kontakt os

EMC-Ledelse ApS

Høje Tåstrup Boulevard 53
​2630 Tåstrup

Morten Feld

☎ Tlf.: 22 48 00 75

✉ E-mail: mf@emc-ledelse.dk 

Carsten Berg

☎ Tlf.: 27 61 16 26

✉ E-mail: cb@emc-ledelse.dk


CVR: 39782634

EMC-Ledelse Aps
Høje Taastrup Boulevard 53a
2630 Tåstrup
Tlf.: 27611626
CVR: 39782634
cb@emc-ledelse.dk

EMC-Ledelse Aps
Høje Taastrup Boulevard 53a
2630 Tåstrup
Tlf.: 27611626
CVR: 39782634
cb@emc-ledelse.dk