Anerkendende ledelse​

​Alle undersøgelser peger, på at anerkendelse virker i praksis. Det skaber udvikling, motivation, trivsel og commitment hos medarbejderne. Derfor er anerkendende ledelse et centralt ledelsesredskab, som alle ledere bør kunne forstå og arbejde med i praksis.

Lederne bliver introduceret til anerkendende ledelse. Hvad er det og ikke mindst – hvad er det ikke? Vi bruger anerkendende undersøgelsestilgangen (se nedenstående model). Med afsæt i denne introduceres lederne til anerkendende processer som kan bruges i forskellige ledelsessituationer, både i forhold til individuelle medarbejdere og teams. Lederne træner den anerkendende dialog, og at lede en anerkendende teamproces.

​Lederen forstår hvad anerkendende ledelse betyder, og hvilke fordele der er ved at anvende det. Lederen har identificeret hvordan han konkret kan anvende den i praksis, og har trænet den anerkendende undersøgelse og dialog. Lederen har planlagt hvordan han vil anvende den anerkendende undersøgelse i dagligdagen.

Få seneste nyt

Tilmeld nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende nyheder og artikler.

Det tror vi på

Disse værdier er vores udgangspunkt, når vi ønsker at hjælpe virksomheder med at øge både trivsel og konkurrencedygtighed

– det er ganske simpelt god forretning

​at mennesker udvikler sig bedst når de er trygge og i balance.

at erkendelser kommer indefra.

​at den vigtigste læring og forankring sker i hverdagen.

​at alle mennesker gør deres bedste.

Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed?

Gennem årene har vi hjulpet mange ledere og virksomheder med at udnytte deres potentialer, forbedre virksomhedskulturer og øge virksomhedernes konkurrencedygtighed. Skal vi også hjælpe jer?

Kontakt os

EMC-Ledelse ApS

Høje Tåstrup Boulevard 53
​2630 Tåstrup

Morten Feld

☎ Tlf.: 22 48 00 75

✉ E-mail: mf@emc-ledelse.dk 

Carsten Berg

☎ Tlf.: 27 61 16 26

✉ E-mail: cb@emc-ledelse.dk


CVR: 39782634

EMC-Ledelse Aps
Høje Taastrup Boulevard 53a
2630 Tåstrup
Tlf.: 27611626
CVR: 39782634
cb@emc-ledelse.dk

EMC-Ledelse Aps
Høje Taastrup Boulevard 53a
2630 Tåstrup
Tlf.: 27611626
CVR: 39782634
cb@emc-ledelse.dk